Ivana je rođena i živi  u Zagrebu s obitelji, suprugom, dva sina i dvije britansko kratkodlake mačke. Tražeći rješenja za vlastite životne izazove, kojih nije manjkalo, provela je desetak godina u istraživanju raznih tehnika osobnog razvoja i tada je otkrila PEAT. 2015. godine, Ivanina draga prijateljica Dubravka Stojković integrirala joj je Osobne kodove, a od tada se njem život dijeli na dva dijela, život prije i novi život poslije PEAT-a. Budući da su tehnike Ž.M Slavinskog duboko transformirale Ivanin život, odlučila se isključivo posvetiti vlastitom razvoju u procesorskom i trenerskom smislu. Njena primarna učiteljica je Dubravka Stojković, a educirala se i kod autora PEAT-a M.Ž.Slavinskog te kod trenera Vladimira Stojakovića. U suradnji sa Centrom za osobnu izvrsnost radila je i učila od eminentnih autora i Mastera osobnog razvoja: Neal Donald Walsha, Anite Moorjani, Mabel Katz i Sandre Drinčić. Osim PEAT -a Ivan Tišljar Certificirani je trener brojnih drugih edukativnih programa za osobni i poslovni razvoj poput Business Success Coach – NLP Praktičar, HYL Trener, Theta Healing Praktičar i drugih. 

 „Petnaest godina radila sam u korporacijama na pozicijama koje su, između ostalog, uključivale provođenje edukativnih poslovnih programa i razvoj prodajnih i marketinških alata. Nakon što sam se na vlastitom putu i vlastitoj koži uvjerila u djelotvornost i blagotvornost tehnika kojim se bavim moj cilj i misija postalo je prenošenje znanja i vještina na grupe i pojedince koji, jednako kao i ja, teže osobnom i poslovnom razvoju. Prvi mi je cilj sa svojim klijentima ostvariti osjećaj uzajamnog povjerenja i sigurnosti, bez emotivnih naboja i napetosti, a sve kako bi ih podržala na njihovom putu ka pronalasku balansiranog i ugodnog života kojem streme. Iskusila sam i naučila da je dostizanje životnog balansa moguće tek onda kada se uistinu fokusiramo na naše reakcije, koje se javljaju u svakodnevnim životnim situacijama. Koliko to god možda zvučalo nestvarno i nedostižno, ciljanim i konzistentnim radom mir i balans apsolutno su dostižni. Suprotno trendovskim teorijama o forsiranju pozitivnog razmišljanja u trenutcima kada se jednostavno osjećamo loše, vjerujem i svjedočim tome da je prije svega nužno riješiti emotivne naboje. Mir i balans tada dolaze prirodno! Sve ovo mogu posvjedočiti moji klijenti, a i ja sama. Treba biti dovoljno hrabar, napraviti prvi korak, preuzeti odgovornost za vlastiti život i sustavno raditi na sebi.“


DUBRAVKA STOJKOVIĆ O IVANI:

“Bilo je izuzetno jednostavno i lako prenositi znanje nekom tko želi usvojiti  tehniku i postati s njom jedno. Ivana je to potpuno savladala, živi život jednosti i kroz PEAT  vrlo učinkovito i darovito pomaže osobama da budu to što jesu i da žive život, a ne strah!

Svaka preporuka!  Doživjet ćete vrlo zanimljivo iskustvo putovanja u sebe.”


 

KONTAKTIRAJTE ME

KONTAKT:


info@ivanatisljar.com

+385 99 3003 034

Skype: ivana.tisljar11


HUTA, obrt za savjetovanje, posredovanje i ostale usluge

Vl.Ivana Tišljar

Jezerska 12, 10 000 Zagreb

HRVATSKA

IBAN: HR1124020061140347156

Ukoliko vam je tako jednostavnije, javite se putem web formulara i očekujte moj odgovor vrlo brzo.
    Ivana Tišljar
    Ivana Tišljar

    Ivana Tišljar