Rad s Ivanom mi je omogućio da vrlo brzo rješavam svakodnevne životne probleme i ne zadržavam se dugo u njima. Sada realnije sagledavam životne okolnosti kroz koje sam prošao, koje trenutno prolazim te koje cu proći u budućnosti. PEAT skida nečistoce i težine koje smo sakupili od rođenja. Ivana kao master parktičar PEAT-a s lakoćom i razumijevanjem vas vodi kroz mračnu stranu vaših životnih obrazaca do vašeg potpunog osloboenja. Gušt mi je raditi s Ivanom i svakome bih bezrezervno preporučio nju i PEAT metodu. 
Tomislav, Split


PEAT s Ivanom je odlično, duboko i transformirajuće iskustvo. Osim što sam se uvjerila u funkcionalnost PEAT metode i iskustveno naučila o psihološkim procesima na svim razinama, rad s Ivanom je ugodan, ali i precizan. Kao PEAT procesor, Ivana i prije nas jasno zapaža mjesta koja trebamo razriješiti a potom nas suptilno vodi ka njihovom osvješćivanju. Usto, u radu je stopostotno fokusirana na klijenta i njegove potrebe pa sama ta posvećenost djeluje opuštajuće i ohrabrujuće.
Eni, SplitPrije PEAT-a koristio sam različite tehnike i bio sam na jako puno seminara za samopomoć. Kada sam počeo koristiti PEAT, prvo kao klijent, a nakon nekog vremena sam i naučio koristiti tehniku, kvaliteta života mi se promijenila nabolje na svim razinama.

Brzina rješavanja negativnih stanja je fascinantna i apsolutno preporučujem tehniku i Ivanu kao praktičara zbog iskustva i  sposobnosti usmjeravanja i vođenja kod rješavanja problema.
Igor, Zagreb


Moje prepreke riješile smo kroz mnogo suza no čini mi se na nikad lakši način. Divno je kad te netko kroz tako teške procese vodi na miran i siguran put, primjenjujući tehnike i znanja koja su potrebna zbog silnih otpora i ostalih blokada.

Hvala što to tako odlično radiš jer sam ti zahvalna na svoj pomoći koji si mi pružila kad mi je trebala..i koja će mi trebati

Sanela, Zagreb


PEAT mi je otkriće! Nakon puno drugih alata koje sam isprobala, ovaj je kao stvorenim za mene. Rješava probleme u korjenu , jednostavan je i djelotvoran. Nakon svakog tretmana se osjećam preporođeno i odmorno kao da sam se naspavala, spremnija suočiti se sa životnim izazovima. Tome je pridonijela i moja omiljena praktičarka i trenerica Ivana koja me upoznala s PEAT-om na pravi način. Svojim individualiziranim pristupom, stručnošću i smirenošću brzo je izgradila odnos povjerenja i pri svakom tretmanu kombiniranjem raznih alata izvuče maksimum. Odličan alat i pravi praktičar dobitna su kombinacija!


Hubertina, Zagreb

Kada sam se prije pet godina susrela sa PEAT tehnikom prva reakcija bila je „Zar je moguće da je ovako jednostavno, da sa „lakoćom” rešava dugogodišnje „nerešive“ probleme, uvjerenja, strahove, traume?“ Rad na sebi je doživotni posao i PEAT ga čini jednostavnim, a dubokim i vrlo konkretnim, da poslije toga i „zaboravite“ da ste imali problem koji vas je dugo godina mučio. Zahvaljujući PEAT-u i Ivani, njenom pristupu i posvećenosti, svoje životne izazove rešavam mnogo jednostavnije i efikasnije. I hvala ti što sa mnom nesebično dijeliš svoje znanje.

Slavica, Podgorica


Godinama sam u potrazi za pomoći pri razvoju svijesti i razumijevanju zašto mi se nešto događa. Sve bi trajalo koliko i sam adrenalin. Dizao bih se visoko, ali brzo i duboko bih padao. Uvijek iznova svjedočio bih majstorima koji su me rasturali procjenama kako dovoljno ne meditiram, kako nemam dovoljno želje i usredotočenosti… smijem ovo… ne smijem ono. Put je bio naporan jer sam se suočavao s nemoći, sve do PEAT-a. PEAT sam zavolio odmah, nakon prvog tretmana… prvi put traje i traje… i traje. Adrenalin je pao, ali djelovanje tretmana je ostalo postojano. Nesebičnost i trud na treningu od Dubravke i  Ivane, bilo je fascinantno. Osjećao sam se u svakom trenutku opušteno i zbrinuto, kako u vođenju, tako i u praktičnoj pripremi znanja. Za kraj, dobio sam moćni alat i doživio promjene na sebi. Konačno mogu aktivno djelovati na procese i izazove.

Roberto, Frankfurt


Rad s Ivanom je uvijek ugodan i efikasan. Kad i sama ne znam što me točno muci, Ivana uvijek vješto pronađe uzrok problema. Pozitivne promjene zahvaljujuci radu s Ivanom, osim mene vidi i moja okolina. To mi je najveća potvrda da je Ivana odličan PEAT Praktičar i poticaj da nastavimo i dalje redovnu suradnju.

Maja, Zagreb

KONTAKTIRAJTE ME

KONTAKT:


info@ivanatisljar.com

+385 99 3003 034

Skype: ivana.tisljar11


HUTA, obrt za savjetovanje, posredovanje i ostale usluge

Vl.Ivana Tišljar

Jezerska 12, 10 000 Zagreb

HRVATSKA

IBAN: HR1124020061140347156

Ukoliko vam je tako jednostavnije, javite se putem web formulara i očekujte moj odgovor vrlo brzo.
    Ivana Tišljar
    Ivana Tišljar

    Ivana Tišljar